تبلیغ شماره 1

فرزندتان را در نحوه برنامه ریزی برای هزینه ها مشارکت دهیدسعی گر شما به فرزندتان پول توجیبی ماهیانه می دهید، اجازه دهید در عین راهنمایی او، سعی کنید به او بفهمانید که او مسوول پولش است. بدین طریق او در عمل یاد می گیرد که تصمیم گیری اشتباه مالی اش می تواند به ضررش تمام شود. 

 

به او پول توجیبی ماهیانه یا هفتگی بدهید. دادن پول توجیبی روزانه به هیچ عنوان راهکار مناسبی نیست.برای او لباس نخرید، بلکه پولی در اختیار او قرار دهید و به او بگویید که او با این پول می تواند برای خودش لباس بخرد.  او در عمل یاد می گیرد که چطور پول خود را مدیریت کند و چه محصولاتی بخرد تا بتواند همه وسایل ضروری خود را تهیه کند. به آنان بگویید که چقدر پول دارید و چه قصدی دارید. 

 

 این کار علاقه او را به مدیریت مالی تقویت می کند. درباره مسائلی مانند بیمه یا هزینه، تعمیر ماشین او را مسوول کنید تا یاد بگیرد درباره این امور خود اقدام کند. این کار شخصیت اجتماعی او را تقویت می کند. در هزینه های کوچک خانه اجازه بدهید فرزندتان مسوول امور باشد. 

 

 برای مثال او را مسوول پرداخت همه قبض ها کنید. به او یاد دهید قیمت قبض ها را حساب کرده و بنویسد تا معلوم شود مصرف ماهیانه آب، برق، گاز و مانند افزایش یافته است یا کاهش. هنگامی که به خرید می روید، حتما او را با خود ببرید. در عمل او بسیار بیشتر می تواند یاد بگیرد. به او بگویید قصد خرید چه اقلامی را دارید و چقدر پول دارید.

 

 

 در تهیه فهرست خرید با او مشورت کنید. نظرش را درباره فهرست خریدتان بپرسید. به او اجازه دهید به فهرست خرید شما اقلامی را اضافه یا چیزهایی را از آن حذف کند. اجازه بدهید نوجوانتان در اوقات بیکاری کاری پاره وقت داشته باشد. مخصوصا تعطیلات تابستانی بهترین فرصت برای این کار است، این بهترین فرصت برای آموزش امور مالی به اوست. او در طی این مدت، علاوه بر این که مهارتی را یاد می گیرد، می آموزد که پول در آوردن امری راحت نیست.

 

 بنابراین باید هزینه هایی را انجام دهد که ارزش پولش را داشته باشد. او این مطلب را بهتر می فهمد اگر خود کاری داشته باشد و پول به دست بیاورد. این کار اعتماد به نفس نوجوانتان را به نحو قابل ملاحظه ای افزایش می دهد. به او بگویید که حساب پس اندازی در بانک برای خودش باز کند. او صاحب حساب است.

 

 می تواند پول هایی را که به دست می آورد در بانک بگذارد. این کار او را با عملیات مختلف بانکی که بخشی اساسی در فرایند آموزش مالی نوجوانان است آشنا می کند. به او فرصت اشتباه بدهید. منتها ضروری است که او در هر مورد دقیقا بداند که کجای کار را اشتباه کرده است. با او صحبت کنید و از او بخواهید خودش رفتار اقتصادی خود را تحلیل و نقد کند.

 

 

 
 
 
 
 

 

ثبت نام و عضویت میز کار

لینک های مفید

 

 

 

|  
  |
دیدگاه کاربران

 

 

هدیه مالی تیم متفکران نوین مالی در شبکه اجتماعی